U bevindt zich hier > welkom » atelier » Veranderen of omwerken

Veranderen of omwerken

Door de grote toeloop van speciale opdrachten zit ons atelier overvol. Om de klanten die al 
bestellingen hebben geplaatst te kunnen dienen, worden er momenteel geen nieuwe opdrachten
meer aangenomen. Reparaties en de modellen die in de winkel staan worden wel aangenomen,
het gaat dus echt het speciale werk dat vanaf "nul" opgebouwd moet worden.

In de winkel is er een lijst aanwezig, waarop U Uw telefoonnummer kunt achterlaten. Wanneer
weer ruimte hebben, wordt deze lijst op datum nagebeld.

Vermaken van sieraden
Het vermaken van sieraden is heel breed, door kleine aanpassingen kun je een gedateerd sieraad weer modern maken. Je hebt eigenlijk twee mogelijkheden hierin.

1. Het sieraad blijft intact, maar door het toevoegen van nieuwe onderdelen of stenen krijg je een heel ander sieraad, vaak doen we dit met sieraden zoals trouwringen van een dierbare, deze worden soms aan elkaar gesoldeerd, en er wordt een "brug" geplaatst over de twee ringen heen zodat ze verbonden zijn, in deze brug kunnen dan weer briljanten geplaatst worden.
Ook vermaken we basistrouwringen naar een damessolitair ring, of een herenzegelring. Zelfs hebben we een nieuwe ring gemaakt, waar de oude onder zat. Aan de bovenzijde was de bestaande ring niet te zien, maar aan de binnenkant zag je deze wel zitten, met originele gravure en al.

2. Een nieuw sierdaad tekenen met 3D-Cad, deze vervolgens printen. Deze "mal" wordt dan gegoten met uw eigen goud. De nieuwe ring heeft dan niet meer de vorm van de bestaande ring, maar is wel gemaakt van het goud, dat altijd gedragen is door een dierbare. Het voordeel hiervan is dat je een "blanco blad" voor je hebt. Een horloge kan een ring worden, en een ring een paar oorbellen, de mogelijkheden hierin zijn onbegrenst. Wanneer we een sieraad maken op deze manier wordt het gietproces gefilmt, en kunt U met eigen ogen zien hoe het oude sieraad de smeltkroes in gaat, en dat de nieuwe vorm geboren wordt. Dit noemen wij de LEGACY methode.

Voor wij tot reparatie of het vermaken van uw sieraad overgaan informeren wij u eerst wat de kosten zijn, zodat u weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen bij ons dus, alleen een prachtig sieraad, waar u weer jaren van kunt genieten.

 

Refurbished

Jean d'eve Samara bi-color Jean d'eve Samara bi-color
Prijs: 875,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Laatste Nieuws

- Bead-It

Overzicht nieuws