NR 1. de solitairring

Al jaren bij ons de best verkochte ring, model DRV88. Deze ring heeft eigenlijk alles, klassiek, modern en elegant tegelijk. Het model doet denken aan de klassieke Solitair van vroeger, Alleen hadden de dames bij dat model nogal eens het probleem dat De Kop Van De Ring bleef haken omdat deze vrij hoog was. Bij de DRV88 Is deze kop lager, deze zit letterlijk tussen de scheen geplaatst waardoor de kop En De Steen lager in de band komen te liggen maar de ring wel de elegante uitstraling behoudt.

Nr.2 de slavenarmband

De slavenarmband, nu ook wel bekend als bangel. Deze deze tijdloze armband past altijd, op elk moment, bij iedereen. Door de simpele vorm van de armband is het mogelijk het oppervlak te veranderen qua vorm of door het toevoegen van Stenen. Ook kunnen de massieve modellen aan de binnenkant voorzien worden van een gravure om het geheel zo nog persoonlijker te maken.

Nr. 3 Minioro Collier

De sieradentrend van nu is klein, fijn en persoonlijk. En dat is precies wat Minioro is! ‘Mini’ uit het Engels en ‘Oro’, wat goud betekent in het Italiaans, is dan ook een toepasselijke naam voor dit kleine merk wat binnen een korte tijd het land heeft weten te veroveren. Het is ontstaan in het gezellige Brabant maar wordt nu verkocht over het hele land.

Deze collectie, verkrijgbaar in 14kt geel-, wit- en roodgoud en zilver, is simpel en uniek waardoor zij heel de dag door gedragen kan worden en past bij elke outfit van jeans tot avondjurk. 

Door de ruime collectie van symbolenletters en onze prachtige diamant collectie kunt u voor elke situatie het perfecte sieraad vinden. Geboortes, verjaardagen, jubileums, of gewoon zomaar om te zeggen hoeveel je van iemand houdt.

Ook hebben ze een speciale As collectie waar as van een dierbare in verwerkt kan worden zodat je ze altijd bij je kan dragen. En bieden wij laser-gravure aan voor vingerafdrukken en speciale teksten met en zonder datum.

Nr.4

Nr.5

Wij voeren o.a. de volgende aan

Merken