Sieraden zijn er veel, maar sommige zijn uniek... door vorm, techniek of omdat ze erg kosrbaar zijn.

Juwelier Leijnen heeft niet alleen het standaard sieraad dat bij de meeste juweliers te koop is.

Zoals de meesten wel weten fabriceren we veel zelf, waardoor we een prachtige collectie hebben als aanvulling op het "standaard" sieraad.

Buiten deze aanvulling hebben we ook een collectie "bijzondere" sieraden, sieraden die niet meer voorkomen bij de juwelier, dat kan verschillende redenen hebben, maar de voornaamste is dat het sieraden zijn die sporadisch verkocht worden, en daardoor niet interessnt zijn voor de juwelier aangezien de omloop snelheid te laag is. Ook zijn het vaak sieraden, gemaakt in een ander tijdperk, waardoor ze zwaar zijn uitgevoerd, en tegenwoordig dan ook erg kostbaar zijn.

Het zijn juist deze sieraden, die uniek, degelijk en prachtig zijn, sieraden waar je van weet dat niet iedereen er mee rond loopt, en vaak sieraden met een verhaal m.b.t. origine. Sommige van deze sieraden zijn echt voor op de rode loper, gedragen door filmsterren. Maar het meeste wat in onze bijzondere collectie zit is te dragen door de normale mens, maar wel door mensen met een specifieke smaak en een uitgedost karakter.

De sieraden liggen niet allemaal op onze locatie op het wagnerplein, dus hebt je interesse in een van deze "pareltjes" stuur dan even een mailtje of bel, dan kunnen we een afspraak maken zodat je het sieraad eens van dicht bij kunt bekijken

Overzicht bijzondere sieraden

Na verzorging gaatjes prikken

Na het prikken hoeft u nog maar weinig te doen om de gaatjes te laten vormen, één tot maximaal twee weken lang moet u druppelen met "Antisept" (dit krijgt u bij de aanschaf van de prikoorbellen), u druppelt tussen het oor en de oorbel, daarna draait u aan de oorbel om de vloeistof in het buisje te laten komen, mensen met lang haar kunnen beter een niet draaiende beweging gebruiken (links, rechts, links,etc,etc) zodat het haar niet in de oorkrul (stopper aan de achterzijde van de oorknop) draait. Zes weken lang blijven "draaien"aan de oorknop, daarna is het buisje gevormd.

Na zes weken mag u andere oorbellen in, zorg wel dat er bij kinderen onder de 13 jaar altijd iets van een oorbel gedragen wordt, anders groeit het buisje weer dicht.

Wij voeren o.a. de volgende aan

Merken