U bevindt zich hier > welkom » actie & nieuws » Actie & nieuws » Mi Moneda, nu verkrijgbaar bij Diamonds & Jules en Juwelier Leijnen op het Wagnerplein

Mi Moneda

Mi Moneda is Spaans voor "Mijn Muntje". Het is een passende naam voor een bijzondere collectie sieraden. Het concept voor de Mi Moneda ketting is even eenvoudig als briljant gevonden, er is de keuze uit verschillende munten in de kleuren zilver, rosé- en geelgoud. De munten zijn verzilverd of verguld voor een optimaal betaalbaar resultaat. Op iedere munt staan twee afbeeldingen, zowel op de voorkant als op de achterkant is een unieke print zichtbaar.

De munt is te dragen aan een collier of een armband, door middel van een speciale Mi Moneda munt houder (Pendant). Deze munt houder werkt middels een scharnier waardoor de munt er gemakkelijk in te leggen is. Als de munt in de houder is geplaatst kunt u het dragen aan een van de beschikbare colliers uit de collectie.

Het bijzondere aan deze lijn sieraden is dat er grote vrijheid is bij het creëren van een eigen Mi Moneda ketting, met name de variaties tussen de verschillende edelmetaal kleuren zijn erg leuk om mee te expirimenteren. Ook is er de mogelijkheid om een grote en kleine munt naast elkaar aan één of zelfs meerdere colliers te dragen.

Mi Moneda is verkrijgbaar bij Diamonds & Jules en Juwelier Leijnen op het Wagnerplein en perfect te combineren met de munten van Quoins zodat u oneindig kunt variëren.

 

Refurbished

Breil BW0072 (dames)Breil BW0072 (dames)
Prijs: 100,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte