U bevindt zich hier > welkom » atelier » Horlogemaker

Horlogemaker

Reparaties
Voor onderhoud en reparatie van horloges weten vele klanten inmiddels de weg te vinden naar Juwelier Leijnen. Onze uurwerkreparatie staat voor optimale service, persoonlijk contact, kennis van zaken en kwaliteit. In de winkel op het Wagnerplein hebben we een professionele werkplaats, worden de uurwerken met ambachtelijk vakmanschap en liefde voor het vak gerepareerd.

Horlogemaakster op locatie
Onze eigen horlogemaakster werkt drie dagen per week op de zaak, waar zij kleine reparaties uitvoert op locatie, hierdoor hebben onze klanten hun horloge vaak snel weer terug omdat ze niet verzonden hoeven te worden, qua werkzaamheden moet je dan denken aan:

- het wisselen van batterijen
- vervangen van kroon en stift
- vervangen van het glas
- vastzetten van de indexen
- vast zetten wijzers
- het waterdicht testen van horloges zowel 7ATM als 10ATM. (link filmpje)

Prijslijst reparatie klein werk horloges. (link)

Externe horlogemaker
Deze horlogemaker is all-round en repareert alle mechanische horloges en quartz uurwerken. Dus een mechanische automaat reinigen of afstellen is geen probeem. Wanneer er nieuwe onderdelen in een horloge moeten kan hij dit ook (mits de onderdelen geleverd worden). Veel merken in het hoger segment leveren geen losse onderdelen, het horloge in kwestie moet dan opgestuurd worden naar de importeur.

Verzorgen en begeleiden van reparatie van de exclusieve merken
De meeste exclusieve horlogemerken sturen geen onderdelen af voor reparatie, het horloge moet voor reparatie opgestuurd worden, wij werken samen met deze bedrijven, en kunnen dus voor U het horloge opsturen zodat het gemaakt kan worden. Vraag van te voren wel even naar de voorwaarden die de importeur stelt, deze verschillen per horlogemerk. Denk dan aan levertijd, onderzoekskosten en verzendkosten.

Overzicht horlogemerken die we voor U kunnen verzorgen (link)


 

Refurbished

Jean d'eve Samara bi-color Jean d'eve Samara bi-color
Prijs: 875,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Laatste Nieuws

- Bead-It

Overzicht nieuws