U bevindt zich hier > welkom » atelier » Specialisatie

Specialisatie

Door de grote toeloop van speciale opdrachten zit ons atelier overvol. Om de klanten die al 
bestellingen hebben geplaatst te kunnen dienen, worden er momenteel geen nieuwe opdrachten
meer aangenomen. Reparaties en de modellen die in de winkel staan worden wel aangenomen,
het gaat dus echt het speciale werk dat vanaf "nul" opgebouwd moet worden.

In de winkel is er een lijst aanwezig, waarop U Uw telefoonnummer kunt achterlaten. Wanneer
weer ruimte hebben, wordt deze lijst op datum nagebeld.

Loopt U met een idee in uw hoofd en vraagt U zich af of dit te maken is? Kom dan een langs bij onze zaak. Het beste kunt U een afspraak maken met een van onze goudsmeden, Anne, Melanie of Jules. Aangezien niet iedereen elke dag aanwezig is is werken op afspraak en must.

Een van onze goudsmeden kan Uw idee aanluisteren, en kan U vertellen wat wel en wat niet kan. Ook kunnen we opties geven waar U niet aan had gedacht.

We werken al even op deze manier, en dat heeft ons vele mooie creaties opgeleverd, zeg maar een bibliotheek aan nieuwe modellen en ontwerpen. Die weer kunnen dienen om inspiratie te verkrijgen voor een nieuw model.

De kracht van ons bedrijf zit hem eigenlijk in de mogelijkheden, laten we als voorbeeld even een naamcollier nemen, 10 jaar geleden waren deze er te kust en te keur, maar tegenwoordig hebben wij eigenlijk maar één leverancier die deze levert, en die heeft twee modellen. Stel je wil een naamcollier, maar je bent vrij specifiek, dan gaat het via de leverancier niet lukken.
Maar door onze technieken die we beheersen, kunnen wij het wel! Precies zoals je het wilt hebben. Vooraf krijg je een computertekening van het voorbeeld, en een paar weken later loop je met het sieraad (dat je zelf hebt ontworpen) te pronken. Dit voorbeeld gaat over een naamcollier, maar geldt eigenlijk voor alle type sieraden.

 

Refurbished

Breil BW0072 (dames)Breil BW0072 (dames)
Prijs: 100,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Laatste Nieuws

- Bead-It

Overzicht nieuws