U bevindt zich hier > welkom » sieraden » Gaatjes prikken

Gaatjes prikken, hoe werkt dat ?

Bij Juwelier Leijnen en Diamonds &  Jules kunt u terecht voor het prikken van gaatjes in de oren.

Met een tang prikken we vaak twee gaatjes tegelijk en omdat de tang zo snel de naald door de oorlel prikt kan dit pijnloos zijn.  Je voelt dan alleen een soort tik op je oorlelletjes en de oorbellen zitten direct in de oren. Het is de bedoeling dat deze oorbellen ± 6 weken in het oor blijven zitten en daarna mag er gewisseld worden met een ander paar oorbellen. U kunt alle dagen terecht in onze winkel met uitzondering van de zaterdag. Het prikken van gaatjes wordt gedaan bij kinderen vanaf 4 jaar.

Voor de kinderen die jonger zijn kunt u een afspraak maken met Juwelier Leijnen op het Wagnerplein.
Bij kinderen die jonger zijn dan 4 jaar wordt er alleen geprikt met gouden oorbellen omdat de kans op irritatie bij gouden oorbellen minimaal is.

Voor het prikken van de gaatjes gebruiken wij het hoogwaardig STUDEX-75 Systeem. U kunt kiezen uit diverse soorten oorbellen in de materialen goud, edelstaal en titanium. Deze collectie is altijd aanwezig in onze winkel. 

 

Baby Oorbellen prikken:

Ook prikken we gaatjes bij baby's vanaf 8 weken oud. Dit gebeurt uitsluitend op afspraak op het filiaal wagnerplein (Juwelier Leijnen), de oorbellen die we hiervoor gebruiken zijn uitsluitend van goud. De oorbellen worden bij deze kleintjes één voor één geprikt omdat een beweging van een baby niet te voorspellen is. De oorbellen hiervoor dienen op voorhand te worden aangeschaft in onze zaak, daarna wordt de afspraak gemaakt. Dit is altijd op maandag tussen 12.00 en 13.00

 

Verzorging na het prikken:

Na het prikken hoeft u nog maar weinig te doen om de gaatjes te laten vormen, één week lang moet u druppelen met "styrilon" (dit krijgt u bij de aanschaf van de prikoorbellen), u druppelt tussen het oor en de oorbel, daarna draait u aan de oorbel om de vloeistof in het buisje te laten komen, mensen met lang haar kunnen beter een niet draaiende beweging gebruiken (links, rechts, links,etc,etc) zodat het haar niet in de oorkrul (stopper aan de achterzijde van de oorknop) draait. Zes weken lang blijven "draaien"aan de oorknop, daarna is het buisje gevormd.

Na ze weken mag u andere oorbellen in, zorg wel dat er bij kinderen onder de 13 jaar altijd iets van een oorbel gedragen wordt, anders groeit het buisje weer dicht.

 

Refurbished

Tissot T-ClassicTissot T-Classic
Prijs: 475

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Laatste Nieuws

- Bead-It

Overzicht nieuws