U bevindt zich hier > welkom » atelier » Reparaties

Reparaties

Sieraad Reparatie
Is uw favoriete sieraad toe aan een reparatie? Geef uw dierbare juweel dan in handen van onze goudsmeden.
Met veel liefde voor het vak, een eigen atelier en een goudsmid met ruim 25 jaar ervaring bent u verzekerd van een prima advies over de reparatie mogelijkheden en een zeer vakkundige reparatie.
Dankzij een gedegen vakopleiding en de ervaring met het repareren van de meest uiteenlopende sieraden kunnen wij u garanderen dat uw opdracht geheel naar uw wens wordt uitgevoerd.

Vermaken van sierraden
Het vermaken van sieraden is heel breed. U kunt bestaande sieraden een nieuw uiterlijk geven door een briljant toe te voegen. Een aansprekend voorbeeld is het vermaken van een trouwring. Hierdoor krijgt u een bijzonder aandenken aan een dierbare.

Voor wij tot reparatie of het vermaken van uw sieraad overgaan informeren wij u eerst wat de kosten zijn, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Geen verassingen bij ons dus, alleen een prachtige sieraad, waar u weer jaren van kunt genieten.


Parelsnoer
Is uw parelsnoer gebroken of is het draad versleten en/of uitgerekt ? Dan kunt u bij ons terecht om de snoer opnieuw te laten rijgen en/of knopen.
Als u de snoer vaak draagt, is het verstandig deze één maal per jaar opnieuw te laten rijgen. Zo kunt u voorkomen dat u uw dierbare parels verliest.

 

Refurbished

Seiko Kinetic Chronograaf Arctura SNL045P1Seiko Kinetic Chronograaf Arctura SNL045P1
Prijs: 575,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte