U bevindt zich hier > welkom » trouwringen » Legacy

Legacy relatie/trouw ringen

logo lagecy sieraden

Relatieringen uitzoeken is een persoonlijke, bijzondere gelegenheid. Een keuze die je de rest van je leven met trots zult dragen.

In verband met de hoge prijs van goud wordt er tegenwoordig vaak voor minder goede materialen gekozen, begrijpelijk maar jammer.

Wij hebben de oplossing hiervoor, u laat goud dat van u zelf is omsmelten, van deze smelting worden nieuwe ringen gemaakt, uw trouwringen!

Wat is er persoonlijker om goud van uw naasten te verzamelen, van uw ouders, uw grootouders en vrienden. Van het goud dat door hen is gedragen worden uw nieuwe ringen gemaakt waardoor u een stukje emotionele waarde met zich meedraagt.

We hebben van deze ringen mooie modellen gemaakt, stevige ringen die normaal ook een stevige prijs zouden hebben, maar door het door ons zelf ontwikkelde procedee is de prijs misschien nog wel het meest verrassend van alles!

Omdat dit procedee erg leuk is om te volgen, en het interessant is om te zien hoe de ringen tot stand komen, krijgt u bij een bestelling van deze ringen gratis een dvd mee, waarop het hele proces te volgen is van uw eigen ringen! Op deze manier weet u ook zeker dat uw ringen gemaakt zijn van het goud dat u zelf heeft aangeleverd.

 
Bekijk de link:

https://youtu.be/wX4IKEG6o0M

Maar u zult ook benieuwd zijn......... hoe werkt het?

Uw geeft uw oude gouden sieraden aan ons (ongeveer 10% meer dan het gewicht van de ringen i.v.m. smeltverlies), dit goud wordt door ons gesmolten, tot een vloeibare vorm, wanneer het goud vloeibaar is kunnen we het in een vorm gieten.

verloop van het smelten naar goud naar gietbaar metaal               

In de winkel heb u al een keuze gemaakt, welke model relatiering u wilt hebben, deze modellen worden gemaakt van was met eeb printer (3D), op uw maat en wensen, wanneer deze klaar zijn worden deze opgeboomd zodat er later vuurvaste gips omheen kan. Wanneer het gips is uitgehard is gaat de "curvette" in de oven, de ringen die in was voor u gemaakt zijn smelten dan, de was loopt dan uit de "curvette"........... maar de afdruk van de ringen blijven achter.

het draaien van ringen in was en opbomen tot een gietboom

Wanneer de "curvette" uitgelekt is, en de resten van de was zijn verbrand, wordt de curvette in een houder geplaatst, en zal het vloeibare edelmetaal in de curvette gegoten worden, dit proces vereist veel ervaring en oefening, aangezien alles uit de hand gaat moet het edelmetaal de juiste temperatuur hebben en moet het met de juiste snelheid gegoten worden. Wanneer

het edelmetaal gegoten is, en de "curvette" is afgekoeld verwijderen we de gipsresten, en houd je de afdruk van de ringen in was, nu over in het edelmetaal dat je gegoten hebt.

De ringen zijn nu in de juiste vorm, en van het juiste materiaal. Nu worden ze van de "gietboom" los gezaagd, en afgewerkt worden en eventueel voorzien van stenen.

Wij kunnen dit proces voor u verzorgen, op verschillende manieren:

A. het gebruik van uw eigen materiaal

B. Uw levert uw eigen materiaal aan, wij laten dit zuiveren en de ringen worden gemaakt van nieuw goud.

C. U levert niets aan, u kiest het model dat u mooi vind (in de winkels liggen voorbeelden hiervan), en wij maken dat voor u met nieuw goud.

 

 

Refurbished

Seiko Arctura SBVW0031Seiko Arctura SBVW0031
Prijs: 395,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Laatste Nieuws

- Bead-It

Overzicht nieuws