U bevindt zich hier > welkom » atelier » Herdenkings sieraden

Herdenkings sieraden

U zoekt een sieraad dat de verbondenheid met uw kind, geliefde, vader of moeder symboliseert? Een persoonlijk aandenken, een teken van liefde of trouw, maar geen sieraad met een foto of standaard product? 
Dan Bent U bij ons aan het juiste adres. Wij vervaardigen sieraden met vingerafdrukken, sieraden met eenhartslag en sieraden met as. U kunt meerdere type sieraden combineren, zelfs alle drie. Wij hebben voor het nemen van vingerafdrukken en een hartslagoverzicht een computer met speciale software hiervoor, waardoor we snel en efficient een vingerafdruk of hartslag kunnen afnemen.
We zien vaak klanten die met de vingerafdruk van de begrafenisonderneming naar ons toe komen, dit is uiteraard geen probleem we gebruiken die dan voor het sieraad.

Vingerafdruk sieraden:
Vaak worden vingerafdrukken automatisch in verband gebracht met de dood, maar dat hoeft natuurlijk nietzo te zijn, het is een herinnering van een dierbare. Zo kun je van de hele familie vingerafdrukken laten maken via onze digitale methode. 

De afdruk die je dan neemt is de "ruwe" afdruk, voor een sieraad moet deze aangepast worden. 
Wanneer U de vingerafdruk(en) digitaal laat afnemen, worden deze ruwe vingerafdrukken op een USB stickgezet (max 4), de kosten hiervan zijn € 25,-
(in sommige gevallen is het niet mogelijk om naar de zaak te komen, tegen een vergoeding komen wij dannaar U toe).
Wanneer U vervolgens de vingeradruk digitaal laat uitwerken (€ 45,- per V.A.) (om in een sieraad te kunnen plaatsen) wordende kosten van het afnemen van de vingerafdruk weer in mindering gebracht.
Wanneer een vingerafdruk is uitgewerkt kan deze elke keer opnieuw gebruikt worden voor een sieraad,maar bijvoorbeeld ook om ergens een lasergravure in te laten zetten, zoals een pen of een sleutelhanger. In sieraden met een vingerafdruk hebben we een flinke collectie van ons zelf. Van ringen tot aan hangers enoorbellen.
Maar wanneer U iets van een model voor ogen hebt dat we niet hebben kunnen we dat voor U maken. Omdat we de techniek beheersen van de 3D tekenen, kunnen we ontwerpen op maat. De vingerafdrukwordt dan geplaatst in het sieraad, dat vervolgens in was wordt geprint en daarna wordt gegoten in het gewenstemateriaal (kan zelfs met eigen goud of zilver). Het laaste stadium is dan het afwerken wat in eigen huis gebeurd.

As sieraden:
Ook sieraden met as worden vaak verkocht om de herinnering van een dierbare in leven te houden, buitenhet merk SEE YOU (https://www.seeyougedenksieraden.nl) dat we in onze winkel verkopen, maken we ook veel sieraden in dit segmet zelf. Hierin hebben we een moderne collectie sieraden, en ook hiervoor geld dat het gemaakt kan worden naar uw eigen idee.

Hartslag sieraden:
Ook kunnen we Uw hartslag openemen, die later weer gebruikt wordt om te verwerken in een sieraad. Hiervoor geld hetzelfde als bij de vingerafdrukken, U betaald € 25,- voor de afname van de hartslag, de file wordt op een USB stick meegegeven. Wanneer we een sieraad gaan maken waar we de hartslag in verwerken, moeten we eerst de hartslag aanwerken zodat het computerprogramma hem kan gebruiken (kosten € 45,-), De kosten van de afname (€ 25,-) worden hiermee dan weer verrekend. Wanneer de hartslag is aangepast voor 3D-Cad, kan deze geplaats worden op de tekening van het sieraad, en kan het sieraad geprint worden, gegoten en afgewerkt. Het omzetten van de hartslag, naar 3D-Cad is eenmalig, wanneer dit geregeld is kunt U het zoveel gebruiken als U maar wil.

 

Site: Bekijk website

 

Refurbished

Breil Chronograaf 2519750564Breil Chronograaf 2519750564
Prijs: 145,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Laatste Nieuws

- Bead-It

Overzicht nieuws