U bevindt zich hier > welkom » atelier » Golden Fingerprint

Golden Fingerprint

U zoekt een sieraad dat de verbondenheid met uw kind, geliefde, vader of moeder symboliseert? Een persoonlijk aandenken, een teken van liefde of trouw, maar geen sieraad met een foto of standaard product? Dan is Golden Finger Print zeker iets voor u. Een vingerafdruk is uniek. Geen mens op de wereld heeft exact dezelfde afdruk. We verwerken de unieke vingerafdruk van u of uw dierbare in een bijzonder en kwalitatief hoogstaand sieraad. Dat kan een (trouw)ring zijn, een hanger of bijvoorbeeld manchetknopen. Onze basiscollectie bevat 8 verschillende modellen hangers. Maar ook als u een heel eigen ontwerp in gedachten heeft, kunnen we dit natuurlijk voor u maken.

Een vingerafdruk van kinderen tot drie jaar is te klein om herkenbaar te zijn. Maar wist u dat een voetafdruk net zo uniek is? Door een herkenbaar deel van de voetafdruk te gebruiken, maken we ook daarvan een zeer persoonlijk sieraad.
Alle voordelen van GOLDEN FINGER PRINT op een rij:

  • kwalitatief hoogwaardige sieraden
  • de afdruk op papier is eenvoudig te maken
  • er kan op elk gewenst moment in de toekomst 1 of meerdere sieraden van worden gemaakt
  • de afdruk in het sieraad is te verifiëren met de afdruk op papier
        unieke ontwerpen behoren ook tot de mogelijkheden


Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, bestaat de mogelijkheid dat wij u thuis bezoeken voor het maken van een afdruk.

 

Site: Bekijk website

 

Refurbished

Seiko Kinetic Chronograaf Arctura SNL045P1Seiko Kinetic Chronograaf Arctura SNL045P1
Prijs: 575,-

Bekijk dit item
Alle items

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte